RACKET GROUP

FZ FORZA & VICTOR

Gennem partnerskabet mellem FZ FORZA og VICTOR føler vi os stærkere end nogensinde. For at styrke vores set-up blev RACKET GROUP dannet i slutningen af 2020 og alle ketchersportsaktiviteter er flyttet fra SPORTS GROUP DANMARK over i RACKET GROUP. Det betyder, at vi i fremtiden står endnu stærkere med et team 100% dedikeret og målrettet mod ketchermarkedet - og selvfølgelig med badminton som højt prioriteret. Fra vores nye og egne lokaler i Frederikshav kan vi målrettet servicere klubmarkedet m.v.

Med nyt set-up i RACKET GROUP og partnerskabet mellem VICTOR og FZ FOFRZA er vi en meget stærk leverandør inden for badmintonbranchen i såvel Danmark som i Europa og på verdensplan. FZ FORZA er Danmarks største badmintonmærke og efter indgåelsen af partnerskabet med VICTOR, har VICTOR og FZ FORZA i fællesskab styrket deres position som en markant nummer et på det danske marked og en stærk nummer to i Europa.

I Norden har vi samarbejdsaftaler med det danske, svenske og norske badmintonforbund, som indebærer, at vi er hovedsponsor for Denmark Open, Denmark Masters, Swedish Open og Norwegian International. Derudover har vi mange konktrakter med klubber. Her i blandt ligaholdene fra Vendsyssel Elite Badminton og AB Aarhus.

Danske badmintonklubber kan drage fordel af samarbejdet. Klubber vil have mulighed for at mixe og matche FZ FORZA og VICTOR, som man ønsker det, når man indgår en samarbejdsaftale med RACKET GROUP. Det betyder, at I som klub får dobbelt så mange muligheder for at få en aftale, der passer perfekt til klubbens ønsker og behøv.

Klubkatalog

Se hele udvalget af FZ FORZA- og VICTOR-klubtøjet fra kollektionen 2023/2025.

Our recycled story

FZ FORZAs klubkollektion er produceret af genbrugspolyester fabrikeret af plastikflasker. På den mådeønsker vi at tage vores del af ansvaret for vores planet.

Genbrugspolyester

I vil se, at alle klubtrøjer, shorts og skirts er 100% produceret af genbrugspolyester. Vi håber, I vil vælge jeres næste klubbeklædning med det i tankerne og på den måde være med til at hjælpe os med at hjælpe vores miljø!

I gennemsnit bruges der ca. 25 flasker til produktionen af en t-shirt og 15 flasker til et par shorts eller en skirt, hvilket betyder, at du reelt går på banen klædt på af 40 plastikfalsker, når du køber FZ FORZA-klubsæt.

Produktionen af genbrugspolyester er som beskrevet nedenstĂĄende.

1. Plastikflasker samles sammen og skæres i små stykker.

2. Stykkerne knuses til meget smĂĄ stykker.

3. Efter vask bliver stykkerne smeltet og trykket ud til en lang fiber.

4. Herfra bliver
polyestertrĂĄden spundet.

5. Tråden bruges til at producere den færdige metervare.